Условия на ползване

Защитени права

Предмет на това известие са интернет страниците на адрес www.poxclin.si. Цялото съдържание на тези интернет страници е собственост на предприятието Медис д.о.о. , и има информативен характер. Информацията на www.poxclin.si не може да замести посещение при личен лекар, който единствен има право да направи професионална преценка и да даде съвети за Вашата болест или оплаквания, както и да избере и определи начина на прием на лекарствата.

Ограничена отговорност

Медис д.o.o. не носи отговорност за използването на интернет страницата www.poxclin.si и за възможните щети вследствие на нейното съдържание. Всички потребители използват публикуваното съдържание на собствена отговорност. Медис д.o.o. ще опита да гарантира актуалността и точността на съдържанието на интернет страницата, но не гарантира и не може да носи никаква отговорност за нейната точност и пълнота. Медис д.o.o. си запазва правото да променя, добавя или премахва интернет страници (изцяло или частично) без предупреждение.

Ограничено право на използване на съдържанието

Потребителите могат да разполагат със съдържанието на интернет страницата www.poxclin.si за лични цели, без да нарушават авторските права. Авторите на съдържанието не са отговорни за възможни вредни последици от употребата. Всякаква друга употреба или разпространение на това интернет съдържание или част от него е забранена.

Съхраняване на данни

Компанията ще разполага с всички данни, събирани на страниците на www.poxclin.si в съответствие с действащото законодателство.

За лица под 18 години

Тази интернет страница не е предназначена за лица под 18 години. За лица, за които знаем, че са под 18 годишни, не събираме лични данни. Молим такива лица да не ни изпращат никакви данни.